Yogurt waffles from the baking mix | Ruut

Joghurtwaffeln von der Backmischung | Ruut

gluten free | grain free

Recipe from : Dani from www.zottenglueck.blogspot.com

Ingredients : 6 small heart waffles or 2 Belgian waffles

  • 40 g Ruut Baking Mixture - Waffles & Pancakes
  • 75 grams of yoghurt
  • 2 eggs (M)
  • 15 grams of cane sugar

Ruut yoghurt waffles

PREPARATION:

Tip :) Only use a kitchen scale for our recipes and to weigh the flour.

  1. Heat up the waffle iron for about 10 minutes.
  2. Mix all the ingredients with a whisk to form a homogeneous dough.
  3. Put enough batter in the waffle iron and bake for about 4-5 minutes until golden (depending on your waffle iron).
  4. Fresh berries are particularly suitable for serving in summer, but chocolate sauce or powdered sugar also taste delicious with the waffles.
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2 comments

Hallo Manuela,
ja, ich denke es sollte auch mit Kokosjoghurt funktionieren. Wir haben es nicht ausprobiert, aber wie gesagt, ich denke es sollte auch klappen. Lass es dir schmecken!
Schöne Grüße,
Johanna von das Ruut-Team

RUUT

Guten Tag.
Funktioniert das auch mit Kokosjoghurt?
Vielen Dank.

Manuela König
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